Често задавани въпроси SofiaCleaning

Мога ли да Ви се доверя?

Вашата сигурност е приоритет за целия екип на Чист Дом. Процеса ни на подбор е взискателен и гарантира не само вашата сигурност, но и това че ще получите услуга от най-високо качество. Извършена от трениран професионалист в областта.

Трябва ли да съм вкъщи, когато почиствате?

Ако искате да бъдете у дома – това е ваш избор. Ако решите (или нямате възможност да бъдете) – можете да ни предоставите ключ преди датата на посещение, или да го скриете на сигурно място, което да споделите с нас.

Ако имате алармена система – ще ни трябва кода за деактивиране. На нашата страница за поверителност са описани всички въпроси относно запазването на данните ви.

Колко хора ще почистват дома ми?

Това се определя в зависимост от нуждите за почистване и времето, което е необходимо за извършване на услугата.

Трябва ли да предоставя препарати или консумативи?

Носим собствени, професионални препарати за почистване. Ако имате препарат, с който държите да извършим почистването – можете да го поставите на кухненския шкаф в деня на посещението.

Как мога да платя за почистване?

Приемаме плащания в брой. Възможно е да платите и с карта, като ще помолим преди посещението да ни информирате, ако желаете да платите така. Плащането се извършва след приключване на почистването.

Колко струва почистването?

Цената зависи от размера на помещението и степента на замърсеност. Можете да ни изпратите Вашето запитване чрез тази форма, ние ще се свържем с Вас.

Нашите гаранции

Ние желаем клиентите ни да бъдат удовлетворени от свършената от нас работа. Ако имате забележки – можете да ги адресирате до 24ч след извършване на почистването – по телефон, или по мейл. Ще се отзовем веднага, за да сме сигурни, че сте доволни.

Как мога да отменя посещение за почистване?

Условията за отказ са публикувани тук.