Професионално почистване на подземни гаражи и паркинги

Категория:

Описание

Чист Дом предлага ръчно и машинно почистване на подземни гаражи и складове с професионална техника за почистване.

Почистването на гаражи и складове включва следните дейности:

  • Обезпрашаване на пода;
  • Измиване на пода;
  • Почистване на врати;
  • Отстраняване на паяжини;
  • Почистване на вентилационни решетки;
  • Почистване на осветителни тела;

Чист Дом предоставя на клиента услуга, включваща различни дейности, така в помещенията ви да стане по-уютно, чисто и спретнато. Ако сте затрупали с ненужни вещи и желаете гаражът да се освободи от тях, ние ще ги разтребим и изхвърлим. Мястото на Вашия автомобил е гаражът, а не улицата, затова, ако в помещението за паркиране на колата е затрупано, ние ще разтрупаме и почистим.

Гаражите са предназначени в тях да престояват моторни превозни средства, за да бъдат предпазени от атмосферните влияния.

Този тип постройки, могат да са изградени като елемент от сгради или да съществуват като самостоятелни, приземни или подземни градежи. Гаражните помещения са създадени с цел защита на автомобила от природните стихии и човешките набези.

Този тип части от жилищната среда, са семпли и не създават трудност при почистване, ако не са затрупани излишно от вещи. Тяхното устройство е такова, че лесно да бъдат поддържани в добър вид. Замърсяването им, обаче, зависи от честотата на тяхното използване и ремонтите по автомобила, които се извършват в тях. Също и протичането на гориво, масло, антифриз, зацапването със смазка или изгоряла гума.

При дъжд гаража се замърсява допълнително, тъй като се внася кал с гумите на автомобила и обувки. Поради всичко изброено, е необходимо редовното почистване на гаражните помещения, за да не се натрупа мръсотия и да стане по-трудно за хигиенизиране и освежаване. Същото се отнася и за складовете – почистването на складове може да се окаже доста трудна задача, ако не се поддържат често.

Важно:

При сключване на договор за абонаментно почистване се изготвя индивидуален план и график за посещения, съобразен с нуждите и изискванията на конкретния клиент.

Всички дейности се извършват от обучен специализиран екип, ползващ професионални почистващи препарати, за постигане на максимален резултат.

За всяко извършено посещение се съставя контролен лист за изпълнените дейност.

Професионално почистване на подземни гаражи и паркинги

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Професионално почистване на подземни гаражи и паркинги“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *