Почистващи услуги в Възраждане SofiaCleaning

Чист Дом Професионално почистване в Възраждане, 1303, София град

Почистване на апартаменти, къщи и офиси  в Възраждане

Чист Дом ви предлага богат избор от услуги в помощ за почистването  в цяла София. Освен това, ние правим всичко възможно да предоставим на нашите клиенти множество оферти за почистване във всички жилищни квартали в района на Възраждане. По този начин ще можете да изберете подходящата за вас зона и квартал в района на Възраждане според търсените от вас характеристики и инфраструктура.

На тази страница можете да разгледате всички наши оферти на почистващи услуги, разположени в района на Възраждане. Всяка оферта разполага с подробна информация и снимки. В линковете по-надолу ще получите подробна информация и за всички други видове почистване, които предлагаме в района на Възраждане.

Ако искате да получите повече информация, моля обърнете се към нас, чийто контакти се намират в почистващата услуга.

Също така можете да попитате за съвет относно това дали почистването и неговото местоположение са подходящи за вашите индивидуални нужди, търсения жизнен стандарт, достъпа до транспорт и удобства и да получите допълнителна информация, ако решите да се възползвате от почистване на изгодна цена.

Надяваме се, че нашите оферти за професионално почистване в района на Възраждане ще отговорят на Вашите нужди. Ако имате въпроси, моля обърнете се към нас.

Възраждане е район на Столичната община. Територията на района почти изцяло принадлежи на главния градски център на Столицата. Някои квартали в района са „Зона Б-2“, „Зона Б-3“, „Зона Б-4“, „Зона Б-5“, „Зона Б-18“, „Зона Б-19“ и ж.к. „Сердика“. През района преминават основни софийски пътища като бул. „Мария Луиза“ и бул. „Христо Ботев“.

пк 1303 София

Тел: 088 4478 366

Чист Дом – ние обичаме работата си!

Нуждаете се от помощ при почистването на дома, офиса, входа или търговския си обект? Ние сме насреща!
Като компания, която от дълги години развива дейност в сферата на професионалното почистване, ние можем да се погрижим за чистотата на дома, офиса или търговския ви обект.

Почистване на домове

Защо да ни се доверите?

Професионалното почистване изисква не само необходимите машини и професионални почистващи препарати, но и хора, които обичат работата си и за които коректността и професионализма са на първо място.
Избирайки Чист Дом за Ваш помощник при почистването, вие избирате коректни, открити отношения и екип, който върши работата си на високо професионално ниво.

почистващи услуги

Какво можем да Ви предложим ?

За нас е важен всеки един клиент, без значение дали услугата по почистване, от която се нуждае е индивидуална или абонаментна.

Достатъчно е да се свържете с нас, да споделите от каква услуга се нуждаете и ние ще се отзовем възможно най-бързо и ще почистим до блясък вашия дом, вход, заведение или хотел.
За да можем да отговорим на вашите очаквания, ние сме заложили на модерно почистващо оборудване и на екип, с богат опит в почистването на всякакви видове обекти.

Ние не се плашим от предизвикателствата, напротив!

За нас е важно вие, нашите клиенти да сте доволни от професионалното почистване, което предлагаме, затова работим с много желание и плам!

Почистване на офиси

Какво да очаквате от нас?

Професионализъм, коректност, отзивчивост, спазване на договорките и сроковете и екип, в който ще се влюбите.

Къде да ни откриете в Възраждане?

Компанията ни работи на територията на Възраждане

Ще ни откриете навсякъде, където има нужда от професионално почистване, защото ние си обичаме работата и я вършим добре!

Обадете ни се и се уверете сами!

Почистване на дома и офиса в Възраждане:

ПОЧИСТВАНЕ на домове.

ПОЧИСТВАНЕ на офиси.

ПОЧИСТВАНЕ на входове.

ПОЧИСТВАНЕ на дограми и стъкла.

ПОЧИСТВАНЕ на щори.

ПОЧИСТВАНЕ на апартаменти след ремонт.

ПОЧИСТВАНЕ на промишлени помещения.

ПОЧИСТВАНЕ на вили и хижи.

ПОЧИСТВАНЕ на санитарни възли.

ПОЧИСТВАНЕ на ресторанти.

ПОЧИСТВАНЕ  и пране на мека мебел – дивани, фотьойли, табуретки, столове.

ПОЧИСТВАНЕ и пране на килими и  мокети – на място, машинно.

ПОЧИСТВАНЕ и пране на матраци – на място, машинно

ПОЧИСТВАНЕ и пране на автотапицерии.

ПОЧИСТВАНЕ на подове и твърди настилки.

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ на входове, офиси, заведения, апартаменти, вили, хижи и още..

 

Интересни факти и забележителности в район Възраждане


Район Възраждане е част от бившия 3-ти район на София. Като самостоятелна административна единица Районът е създаден в изпълнение на Указ № 3405/14.12.1987г.

 • Площта на територията на района е около 316 хектара, която представлява около 2,5% от тази на столичния град. По предназначение територията на района се подразделя на: застроена жилищна площ около 121 хектара, паркове, градини и зелени площи около 136 хектара; промишлена зона – 15 хектара, обществени терени – площади, улици, пътища и други- 43 хектара.
 • Западната част на територията на района се пресича от Владайска река, която заема централно място в инфраструктурата.Основни пътни артерии са: булевардите – бул.”Тодор Александров”, бул.”Александър Стамболийски”, бул.”Христо Ботев”, бул.”Мария Луиза”, бул.”Константин Величков”, бул.”Сливница” и улиците – ул.”Пиротска”, ул.”Опълченска”, ул.”Цар Симеон” и др.
 • Населението на района възлиза на около 49 158.
 • Район „Възраждане” е разположен в най-старата част на хилядолетен град, и в същото време е гръбнак на модерното развитие на центъра на този град. „Възраждане” е районът, в който историческите времена се застъпват и преходът между тях може да бъде проследен. От някогашната възрожденска катедрала на пл. „Св. Неделя” на 21 април 1861г. с Великденска служба на български език започва възраждането на София и години по- късно я превръща в столица. Сега оттук започва изграждането на съвременния облик на София.
 • Изграждането на новия делови център, разположен върху културно-историческите наследства на античния и средновековен град, отличава „Възраждане” от останалите централни райони. Това е централната част на София, в която градът се преоткрива, формулира се в ново настъпилите времена и се събужда за следващия си, по- нов живот.
 • В централната част на територията на района се намират седалищата на много Търговски банки и търговски дружества, Националния осигурителен институт и множество учреждения и министерства, които определят облика на района като административен и търговски център.
 • В район „Възраждане” се намират големите централни жилищни комплекси „Зона Б-5”, „Зона Б-18”, „Зона Б-19” и ж.к..„Сердика”.
 • В района са разположени седем общински детски заведения – ЦДГ и ОДЗ; десет общински училища – ОУ и СОУ, както и едно държавно училище и шест професионални гимназии.
 • На територията на гр.София е предвидено реализирането на двата големи централни транспортни пробива, преминаващи през район „Възраждане” – пробив бул. „Пенчо Славейков” и пробив бул. „Възкресение”, с които ще се решат сериозни транспортни въпроси.
  Новият метро диаметър, който бе пуснат в експлоатация през август 2012 г. по бул. „Княгина Мария Луиза” от пл. „Лъвов мост” до пл.”Св. Неделя”, осигури разтоварване на трафика и дава възможност да се видят експонираните разкопки на античния град.
 • Район „Възраждане” е важен фактор в духовния живот на столицата и тук прекрасно съжителстват източноправославните храмове с еврейската синагогата, католическата църква, мюфтийството, арменският и еврейски културни домове като пример за българската толерантност.
 • На територията на района осъществяват своята културна и образователна дейност и шест читалища.
 • Емблематични за района са улица „Пиротска”, улица „Стефан Стамболов”, улица ”Братя Миладинови” с богато културно-историческо и архитектурно наследство, както и „Женски пазар”, чиято реконструкция и модернизация предстои.
 • Тук е разположен и пазар “Димитър Петков”, и обновените “Централни хали”, МОЛ София и стотици търговски обекти, посещавани ежедневно от хиляди хора от столицата и цялата страна.
 • Най характерните забележителности са статуята на София, църквата „Св.Спас”-намираща се в сутерена на Булбанк. Храмът е построен през 11-13 век.
 • За облика на района допринасят и стогодишни чинари на пл.”Възраждане”, както и прекрасната градина около храма „Св. Николай Софийски”, в която се намират паметници от местно значение-„Паметник на Одринската епопея” и мемориална плоча на загиналите български войници в Отечествената война 1944-1945 г.
 • Емблематично е присъствието на бюст паметника разположен на площад „Възраждане”.
 • Ежегодно в навечерието на 24-ти май се провежда традиционният празник на район „Възраждане”- сцена за изява на децата от школите към читалищата и учебните заведения.

 

Направете запитване

  Полетата със * за задължителни.