Машинно пране на мокети в София

Професионалното машинно пране на мокети от Чист Дом се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Описание

Профеионално машинно пране на мокети в София за красиви килими или мокети, които ще придадат много цвят и блясък на всяка стая и дом

Повече цветност, комфорта да не усещате хладния под и разбира се повече индивидуалност.

Килимите и мокетите разкрасяват и стоплят дома ни. Те са с различна текстура, материали и цветове, някои са вълнени, други ръчно изработени, трети – индустриален продукт. Те са толкова популярни, че присъстват в почти всеки дом, хотел или офис.

Почиствате ли килимите и мокетите си редовно?

Въпреки многобройните си преимущества килимите и мокетите имат един голям недостатък: трябва да се почистват редовно! Защо? Причините са много: те задържат прах, абсорбират неприятни миризми, завалват се, отъпкват се или се обезцветяват, ако са третирани неправилно.

Освен това могат да бъдат и вредни за здравето, защото с времето в тях се събират прах, полени, алергени, животински и човешки косми, микроскопични буболечки и червейчета, задържат влагата и развиват плесен.

Така Вашите килими и мокети скоро губят оригиналния си чар…За щастие това не значи да се лишите от удобството да ги използвате.

Но можете да ги поддържате в добро състояние за дълги години. Просто трябва да ги почиствате добре и често. А това значи да използвате професионални услуги.

Фирма за почистващи услуги Чист Дом почиства килими и мокети повече от 10 години!

Имаме огромен опит с килими и мокети от всякакъв вид, текстура , цветове, материали и дебелина.

Какво можем да направим за Вашите килими и мокети?

  1. Преди да започне почистването на килимите и мокетите решаваме с какви машини и препарати е добре да се почисти настилката в зависимост от вида й и от замърсяванията по нея.
  2. Ако има петна от кръв, вино, кафе, дъвка, восък или др., те се обработват със специални препарати преди самото почистване.
  3. По желание можем да обезпрашим килимите и мокетите преди да започне същинското пране. Това подобрява качеството на прането, понеже предварително премахва натрупания прах и косми в дълбочина.
  4. Пране с дискова или екстракторна машина – според това колко тежко е замърсяването.
  5. Изплакване с екстракторна машина – много важно за дълготрайния ефект от прането. Ако не се направи изплакване по килимите и мокетите остава препарат, който при изсъхването си слепва влакната и събира мръсотия.
  6. Подсушаване.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Машинно пране на мокети в София“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *