Почистване и полиране на твърди подови настилки

Описание

Почистване и полиране на твърди подови настилки в София от Чист Дом

Уютът винаги ще остане основна задача на всяка домакиня и собственик. Не по-малко важна е приятната уютната и свежа среда, защото като такава, тя дава много по-ползотворни и оптимални резултати.

А в цялост пълното и щателно почистване на каквото и да е помещение или сграда задължително трябва да включва и качествено, основно почистване и професионално почистване на твърдите подови настилки.

Всички харесват атрактивни и удобни за поддръжка твърди подови настилки. Те имат нужда от редовна грижа и поддръжка, за да запазят по дълго време добрия си външен вид.
 

Почистване и полиране на подове от естесвени материали 

 • Мрамор
 • Гранит
 • Мозайка,
 • Варовикови настилки и други
почистване на теракот и паркет

Почистване и полиране на подове от изкуствени материали

 • Гранитогрес
 • Теракота
 • Ламинат
 • PVC настилки

Почистване и полиране на подове от дърво 

 • Машинното почистване премахва захабения слой от повърхността на Вашият под.
 • В дълбочина се изчистват петната и мръсотията по твърдите подови настилки.
 • Използването на професионална машина за дървени подове в комбинация със специализираните препарати възвръща оригиналния вид на дървената настилката, която също остава по-устойчива на замърсяване занапред.

Премахва се най-горния груб и замърсен слой от повърхността от всеки под

Почистването и полирането на твърди подови настилки изисква специфични умения за работа с тясно специализирано оборудване и препарати.

Всички харесват атрактивни и удобни за поддръжка твърди подови настилки, каквито са дървените настилки, теракота, мозайката, мрамора и гранитогреса.

Те обаче са лесни за ежедневно замитане и измиване с вода, но с времето по подовата настилка се появяват наслоявания от мръсотията в дълбочина, затлачване във фугите, миниатюрните пукнатини и процепи.

Чист Дом е екип от професионалисти предлагащ качествено и дълготрайно решение за почистване на твърди ви подови настилки, без значение дали са у дома, в офиса, в търговски обект или друга обществена сграда.

Чист Дом се бори успешно с битовите наслоявания и замърсяванията, които носят с времето хилядите крачки по пода на всеки дом

Времето е враг и на подовите настилки. Препоръчително е да ги обработвате поне един път годишно, ако желаете максимално добър резултат.

Ние използваме професионални полиращи машини и професионални препарати за дълбочинното почистване на вашия мраморен, мозаечен или теракотен под.

Качествено и дълготрайно полиране с висок естетичен ефект

Процесът включва шлайфане, чистене и последващо полиране, докато подовете ви не заблестят и по тях не остане никаква мръсотия, петна, замърсявания или видими дефекти.

Цените ни винаги са съобразени с бюджета на клиента, а в работата си стриктно спазваме всички негови идеи и изисквания, за да остане доволен от резултата.

Почистване и полиране на твърди подови настилки

Направете запитване

  Полетата със * за задължителни.

   

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за „Почистване и полиране на твърди подови настилки“

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *