Здравословно почистване

Описание

Здравословно почистване на дома

Основни причинители на алергии в дома са акарите и натрупаните замърсявания в меката мебел и матраците. Те произвеждат алергени, които с времето предизвикват здравословни проблеми.

Причинител на алергии също такa е домашният прах, който е навсякъде около нас – в тапетите, климатика, библиотеката, рамки на картини, шкафове, осветителни тела и др. Проблемът е още по-сериозен в домове с висока влажност, през зимните месеци и при недостатъчна вентилация.

Матраците са най-силно замърсени с акари, бактерии, прах, гъбични спори и вируси поради трудността от вътрешно почистване.
Меката мебел съдържа най-голямо количество акари – до 1000 от тях могат да живеят само на 1 м².
На всеки квадратен метър килим, който не е пран от 3 месеца, се събират около 6000 бактерии. Това е с 4000 повече от тези в тоалетната чиния. Климатиците също имат нужда от почистване на всеки 3 месеца.

Целта на услугата здравословно почистване

Здравословно почистване е да се изчистят всички места с концентрация на алергени, за да оставим чист и здравословен дома Ви. Разполагаме с технология, която изпира и изтупва тези замърсявания, също така отстранява акарите.

Препаратите, които използваме, са съобразени с екологичните стандарти, щадят околната среда и са безвредни за домашни любимци и растения. Услугата е предназначена за семейства с деца и хора с алергии.

➡ ОТСТРАНЯВАНЕ НА АКАРИИ
➡ ИЗПИРАНЕ С ЕКСТРАКТОР
➡ ПРОФИЛАКТИКА КЛИМАТИЦИ
➡ ОБЕЗПРАШАВАНЕ

здравословно почистване

Направете запитване

  Полетата със * за задължителни.

   

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за „Здравословно почистване“

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *