За нас. Научете повече за Чист Дом – фирмата за професионално почистване SofiaCleaning
Добре дошли при нас. Ние предлагаме професионално почистване на домове, офиси, входове, заведения и всякакви помещения, както и професионален домоуправител.

Днес ние Вие представяме наши услуги – професионално почистване, за което имаме опит от последните 10 години, и управление на етажна собственост, професионални домоуправители

Научете повече за Чист Дом

В натовареното ежедневие рядко остава време за всичко. Именно задълженията по дома са от онези, които винаги остават на заден план, или за които рядко ни стига енергията. Ние сме тук, за да ви помогнем с тази задача!

Фирма Чист Дом е основана за да осигури спокойствието и самочувствието необходими във вашето всекидневие.

Разбирането и удовлетворяването на потребностите на нашите клиенти e ключовият фактор, който осигурява качеството и надеждността на нашата услуга и ни помага бързо да се развиваме.

В момента ние сме достатъчно големи, за да предложим много и качествени услуги на вас - нашите клиенти.

Ние ще почистим Вашия дом, за да можете когато прекрачите прага, да се почуствате наистина на онова “сигурно място”, което е за всеки един от нас домът!

Задължения по поддръжката му няма да имате и ще можете спокойно да релаксирате и да отпочинете, за да имате нови сили за следващия ден.

Със същата отговорност поемаме задачата и за почистването на вашето работно място. Почистваме офиси, промишлени помещения, заведения.

Почистваме също така и входове. И не само!

Можете да оценявате свършената от нас работа всеки път, след като направите поръчка. За нас е важна вашата удовлетвореност.

Предлагаме еднократно и абонаментно почистване на домове, офиси, административни сгради, хотели и ресторанти, съобразно вашите изисквания,  спрямо спецификата на Вашия бизнес и на конкурентна цена

Доверете ни се! Ние сме правилният избор!

Чист Дом предлага широка гама от дейности за поддържане на чистота в дома и офиса:

  • машинно почистване на мека мебел;
  • твърди и меки подови настилки;
  • обезпрашаване и обезмасляване на различни повърхности;
  • измиване на прозорци;
  • хигиенизиране на санитарни помещения и др .

Предлагаме гарантирано качество на услугата, която се индивидуализира спрямо вашите нужди за почистване.
С внимание към всеки детайл, отговорно отношение и покриване на най-високите стандарти, ние Ви гарантираме перфектни резултати.

Фирма Чист Дом е сред добрите фирми за почистване в София

Нашата мисия и отговорност е вършим своята работа перфектно до най-малкия детайл. Така се утвърдихме като предпочитана фирма за професионално почистване.

Разполагаме със специализирани почистващи машини от най-висок клас, използвааме сертифицирани почистващи препарати. Накои от операциите в нашата дейност извършваме ръчно, според спецификата на конкретната задача. Нашият индивидуален подход ни е спечелил много корпоративни и индивидуални клиенти.

Целта ни като фирма за професионално почистване е да поддържаме баланс между качество и стойност на услугите, които предлагаме.

Ключов фактор за успеха на фирма Чист Дом е екипът ни, който се съставен от специалисти с богат опит и квалификация. Те преминават през обучения за професионалната квалификация и усвояване тънкостите на почистващия процес, за употребата съвременни почистващи материали и качественото боравене с тях.

 

Притежаваме над 10 – годишен опит в сферата на професионално почистване на офиси и домове.

Фирма Чист Дом предлага качество на услугата, която се индивидуализира спрямо вашите нужди за почистване. Специалистите на Дом изготвят план след предварителен оглед на помещенията. Планът включва дейности по почистване, изцяло съобразен с вашите изисквания.
Предлагаме гарантирано качество на услугата, която се индивидуализира спрямо вашите нужди за почистване.

С внимание към всеки детайл, отговорно отношение и покриване на най-високите стандарти, ние Ви гарантираме перфектни резултати.

За Ваше удобство създаваме гъвкави, съобразени с нуждите Ви абонаментни и извън-абонаметни услуги.

Професионалната техника и препаратите, с които работим осигуряват почистване в дълбочина за дълготрайни и здравословни резултати.

Квалифицираните и опитни специалисти на „Чист Дом “ ще накарат домът Ви да заблести.

Обадете се, кажете ни какво желаете и ще получите безплатна консултация, оглед и индивидуална оферта!

Създайте си пролетно настроение и се насладете на идващите празници с чист и уютен дом.

Оставете работата на нас и отделете повече време за близките си и любимите си занимания.