Дезинфекция на площи и помещения

Описание

Дезинфекцията на площи и помещения е от голяма важност както днес когато сме под карантина от Covid-19, но и при нормални условия.

Ние можем да Ви предложим различни услуги свързани с различни видове дезинфекции на помещения, площи и други, а също така ще ви консултираме каква точно дезинфекция, или какви препарати трябва да се използват.

Разполагаме с различни по вид дезинфектанти както за помещения, така и за площи. Дезинфекцията е важен процес които трябва да се извършва в различни по вид помешения, площи, работни цехове, магазини както и много други.

Към днешна дата доста фирми притиснати от пандемията от Covid-19, предприемат именно такива дезинфекции на своите работни площи, помещения и други, за да имат сигурност и чиста среда в работните процеси които извършват.

Дезинфекцията не трябва да бъде пренебрегвана даже когато вълната от Covid-19 премине, а трябва да бъде включена в като задължителна част от санитарните услуги които се извършват в помещенията, или площите.

Дезинфекциятя може да се извършва по няколко начина в зависимост от площите, или помещенията които се обработват, а също така и вида дезинфекция която се извършва към даденият момент.

Ако имате нужда от дезинфекция на помещения, площи, или други може да се свържете с нас, за да Заявите, или се консултирате за дезинфекциятя която искате да направите.

Дезинфектанти и препарати за дезинфекция

Ние от Чист Дом като отговорен партньор Ви съветваме, да вземете превантивни мерки за Вашата фирмена безопасност на персонал и клиенти и предпазване от разпространение и зарази.

Всички наши корпоративни клиенти могат да закупят от Avenzzi, не само санитарни консумативи, а и лични предпазни средства, дезинфектанти, дезинфекциращи течности за Дозатори и Диспенсъри.

От Професионално почистване “Avenzzi” може да закупите следните лични предпазни средства, различни по вид дезинфектанти, както и готови разтвори за дезинфекция на повърхности, кожно поле и други:

  • Алкохолни Дезинфектанти;
  • Биоцидни Дезинфектанти;
  • Антибактериални Сапуни и Дезинфекциращи течности за Дозатори и Диспенсъри;
  • Хлорни препарати за дезинфекция на подови настилки;
  • Концентрат за почистване и дезинфекция на подови настилки.

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно различните видове дезинфектанти, средства за почистване и различни видове дезинфекциращи разтвори.

Съветваме всички клиенти да обърнат голямо внимание на хигиената и дезинфекцията на помещенията, както и на честата употреба на различни видове дезинфектанти по време на работният процес.

Съвети за дезинфекция на работещи фирми:

  1. Преминаване на Алкохолни Дезинфектанти в Кухни, Санитарните помещения, и Тоалетни:
  2. Използването на Алкохолни Дезинфектанти за ръце и повърхности в процеса на работа, ежедневно и неколкократно, (особенно на работещи с пари);
  3. Третиране на подовите повърхности и настилки с Хлорни препарати всекидневно, поне 3 пъти дневно.

Всички наши корпоративни клиенти, с Договори за Професионално почистване, или Договори за доставка на Санитарни консумативи и препарати ще бъдат обслужвани с предимство при закупуване на Дезинфектанти, Дезинфекциращи течности и разтвори за Дозатори и Диспенсъри, Дезинфектанти за повърхности.

Ако желаете да закупите препарати, дезинфектанти, дезинфекциращи средства се свържете с Професионално Почистване “Чист Дом, за допълнителна информация, или заявка за закупуване.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дезинфекция на площи и помещения“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *