Почистване на Airbnb имоти

Категория:

Описание

Почистване след наемане на отдаван имот под наем в Airbnb

Важен фактор за всеки отдаван имот под наем в Airbnb е неговата добра чистота.

Екипът ни от Професионално Почистване Чист Дом ще се погрижи за всичко във Вашият имот. Нашите служители са запознати със стандартите на Airbnb, и домът Ви ще заблести. Именно чистотата е Важен фактор за всеки отдаван имот в платформата. Чрез нея гостите Ви оценяват хоста, а и получавате отзиви за него.

Признаваме си също, че чистенето след наематели е трудоемко и досадно за всеки домакин в Airbnb. Но не и за Чист Дом!

Ние ще се погрижим за чистотата на Вашият Airbnb имот, и за добрия сън на Вашите гости.

Професионално почистване Чист Дом доказан партньор в обслужването на места за краткосрочно настаняване. Професионално почистване Чист Дом предлага редица услуги както на собственици на такъв тип имоти, така и на Агенции които управляват такива имоти.

Ако Вие сте собственик на такъв тип имот, или управлявате няколко такива имота се свържете с Чист Дом за повече информация за предлаганите услуги.

Позвайки услугите на Чист Дом, Вие можете да бъдете 100% сигурни в управлението и поддърбането на имота от които печелите.

Предлагаме различни пакети на обслужване на имоти предлагани в Airbnb. Именно с цялостно управление на имото от Чист Дом, можете да имате по-високи доходи от заетостта на имота които предлагате.

airnbnb апартамент софия

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Почистване на Airbnb имоти“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *