Защо почистващите препарати с хлор са опасни за нашето здраве?

SofiaCleaning блог 0 Comments
Защо почистващите препарати с хлор са опасни за нашето здраве?

Има многобройни почистващи продукти, които можете да намерите в магазините. Освен това много от тях съдържат хлор, вещество, което е токсичен агент.

Хлорът е най-голямата опасност за хората със сърдечни и респираторни заболявания.

Неговата пара може да дразни дробовете. Особено вредно е използването на почистващи средства, съдържащи хлор в малки и слабо проветриви помещения, особено в бани и тоалетни.

Хлорът може да бъде вреден за очите и кожата и може да причини алергични реакции. Хлорът е токсичен за всички живи организми. Той реагира с органични материали в околната среда и произвежда опасни канцерогенни токсини, включително трихалометани, хлороформ и органохлорини, които са много опасни класни компоненти, причинявайки разрушаване на ендокринната и имунната система.

Почистващите продукти, съдържащи хлор, трябва да се разглеждат като изключително опасни и неприемливи за употреба.

Важно е да се уточни, че е съвсем реално да се създаде здравословен микроклимат в къщата.

Необходимо е да не се използват почистващи препарати и почистващи средства, съдържащи хлор, да се купуват екологични продукти без вредни добавки, изработени от естествени компоненти.

Цената на еколологичните почистващи продукти е малко по-висока, но не трябва да пестите пари, когато става дума за здраве.

Освен това екологично чистите и почистващи продукти са много икономични при употреба.

Продуктите за безопасни и в почистване на апартамента или къщата не съдържат сурови компоненти, багрила, хлор, оцетна киселина и фосфорна киселина. Всички съставки са само от растителен и минерален произход. Органичните съставки на продуктите са почти напълно биоразградими.

Такива почистващи препарати използват за почистване на апартаментите и къщите се грижи за здравето на хората. Те са екологични професионални почистващи продукти от водещи производители, които не съдържат нито една унция от вредни добавки.

Къща без химия? Възможно е!

Открийте естествените продукти за здравословно почистване от Чист Дом

Чист Дом предлага услуга за здравословно почистване с екологични препарати без хлор.
Милиарди подбрани биоЕксперта сапрофитни микроорганизми с добавяне на биосурфактанти, вещества в природата, произведени от растения и микроорганизми, намиращи се в нашите естествени продукти за почистване, активно се разграждат и втечняват:органични замърсители, натрупани дори в микропукнатини
камък и утайки, а също така почистват и блестят, създават покритие, което предотвратява повторното образуване на отлагания и неутрализира неприятните миризми на повърхности и в канализацията.
Те гарантират почистване на мивки, вани, санитарна арматура, фитинги, решетки, плочки, плоски повърхности, както и дренажи, сифони и канализационни системи, като същевременно предотвратяват запушването в канализацията. Микроорганизмите създават биофилм, който предпазва повърхностите срещу отлагания, така че банята остава чиста и блестяща за дълго време.
Природните продукти за почистване Чист Дом не съдържат химия и хлор , което ги прави безопасни за хората, животните и околната среда.

здравословно почистване

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *