Защо да се доверим на Чист Дом за почистване на апартамент след ремонт?

SofiaCleaning блог 0 Comments
Защо да се доверим на Чист Дом за почистване на апартамент след ремонт?

 

Почистването на жилището след строителни и ремонтни дейности е една отговорна и далеч не проста задача.

Независимо колко високо е нивото на професионализъм на майсторите и строителите, с които работите, следите след посещенията им рядко са нулеви или пренебрежими.

Напротив – за съжаление, често се случва хигиенизирането на помещението след ремонт да бъде също толкова сложно и времеемко, колкото самия ремонт.

Наемането на професионална фирма за почистване след ремонт и строителни дейности отдавна не е просто излишен лукс – то е начин да минимизирате щетите върху подовете, стените, таваните, мебелите, прозорците и дограмата си.
Погледната по този начин, намесата на професионалисти дори не може да бъде окачествена като разход.

Напротив – тя е по-скоро един интелигентен и съвременен начин да се избегнат значително по-големи харчове, свързани с малки или големи детайли в помещението.

Почистване на апартамент след ремонт от Чист Дом

За да се почисти и приведе в приятно и уютно място за обитаване всеки имот след ремонт са необходими много усилия, време и качествени препарати. Чист Дом  предлага професионално Почистване на апартамент след ремонт

Не можем ли да се справим сами?

Вероятно вече предусещате отговора, и той е – можете да се опитате. За съжаление, често тези опити завършват с недотам приятен развой. Различните видове строителни материали и отпадъчни продукти като бои, лакове, фугиращи смеси, лепила, замазки, лепенки и мазилки изискват индивидуално, специфично третиране. То е свързано с използването на професионални препарати, специфични техники и подходящи за целта спомагателни уреди.

Тези подробности обикновено са напълно непонятни за средностатистическия човек, но са от първостепенно значение за човек, чието препитание е свързано с тях. Тези подробности правят разликата между надрасканото и полираното дo блясък дърво; между чистите и замазаните фуги; между компромиса и съвършенството.

Ако трябва да използваме едно много общо сравнение, то самодейното почистване на дома или офиса след строителство и ремонт може да бъде сравнено със самодейността във всички останали нейни форми. То заслужава окуражаващо потупване по рамото, но никога няма да постигне резултатите, типични за професионалното изпълнение.

Кои са най-чувствителните зони след строителство и ремонт?

Плюсът на професионалните фирми за почистване е, че те вече са хигиенизирали стотици домове, офиси, сгради и помещения, непосредствено след най-различни ремонтни дейности.
Те могат лесно да идентифицират засегнатите, проблемни зони на помещението, да планират адекватно последователността на тяхната обработка и да приложат доказано най-ефективните почистващи техники върху тях. По този начин не е нужно да откривате топлата вода всеки път – Вие можете да се доверите на хората, които я използват от десетилетия.

 

Традиционно има няколко зони, които изискват повече внимание, търпение, знание и умения при почистване след ремонт. Те включват:

  • Плочки и друг гранитогрес, който може да бъде умерено до силно засегнат, в зависимост от релефа си и спецификата на ремонта;
  • Паркет, ламинат и други видове дървен под, които са чувствителни както на мокрене, така и на повечето видове по-силни, но непрофесионални препарати;
  • Фугите, които обикновено са силно замърсени със субстанции, неподлежащи на обработка от непрофесионалист;
  • Дограмата и прозорците, която лесно би могла да бъде надраскана или наранена при несръчен опит за отстраняване на строителни отпадъци;
  • Различните видове мозайка, които също са твърде фини и изискващи, за да бъдат успешно почистени без специални техники;
  • Мебели и офис оборудване, които могат да пострадат до степен на неизползваемост, ако към тях се подходи прибързано.

Друг страхотен плюс на професионалното почистване след ремонт е, че то е силно персонализирана услуга.

Обикновено наборът от необходими за дома дейности и крайната цена са гъвкави, съобразени с клиента единици. Това означава, че вие можете да очаквате индивидуален план за действие, съобразен с потребностите ви, както и че никога няма да се налага да плащате за услуга, която реално не сте получили.

Професионалното почистване след ремонт е достатъчно ефективно, така че да осигури на жилището ви желания блясък, но също така и достатъчно безопасно, за да не навреди на Вашите стени, подови настилки, мебели и уреди в процеса.

 

Направете запитване за почистване на Вашето жилище след ремонт

    Полетата със * за задължителни.

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *