Професионално почистване на подове

SofiaCleaning блог 0 Comments
професионално почистване на подове

Подът – най-трудната зона за почистване не само в домакинството, но и на всеки ресторант и или хотел.

Замърсяванията са ежедневие и това налага почистването им по поне веднъж на ден. А за бизнеса това означава допълнителна работа и усложняване на задълженията на служителите.

Затова в тази статия ще поговори за почистването на подовете. Защото е толкова сложно и какво трябва да направим, за да го опростим. И как професионалното почистване може да ни помогне да отговорим на високите изисквания на здравните власти.
За много хора терминът „професионално почистване” означава да наемат фирма, която е специализирана в областта на хигиената. Това е добър вариант, когато става въпрос за офис сгради, промишлени помещения, фасади на сгради и други. Но в ресторантите и заведенията за хранене, влизането на външни лица би затруднило работния процес. Затова, тук споменавайки професионално почистване имаме в предвид почистващите препарати, които се използват.

Предимствата на професионалното почистване са многобройни.

На първо място спестявате време на Вашите работници. Професионалните почистващи препарати за подове са създадени да могат да отговорят на нуждите на бизнеса. Те се справят бързо с упоритите петна, проникват в дълбочина и разграждат всички замърсявания.

Освен това професионалното почистване подпомага за създаването на една по-чиста работна среда.

Тук може би ще кажете:

„За какво да харча толкова пари за професионални почистващи препарати, когато мога да взема обикновени?”.

 

За съжаление, малките трикове и хитрини, които използваме у дома за по-бързото почистване не биха свършили работа в професионална среда. Освен това, ресторантите имат завишени норми за поддържане на хигиена. Това на свои ред изключва използването на обикновените почистващи препарати и ни кара да се запитаме: „Ами сега какво?”.

Отговорът се явява в лицето на

Професионалните почистващи препарати за подове от Чист Дом.

Ако едва сега навлизате в хотелиерския бизнес, Ви съветваме да не го мислете – доверете на професионалните почистващи препарати.

Ние от Чист Дом можем да Ви предложим – безупречно почистване и гарантирани резултати. Нашите препарати са създадени специално за нуждите на бизнеса. Препаратите проникват и в най-упоритите замърсявания и ги отстраняват. Но освен това оставят повърхността бляскава и защитена за по-дълго време.

Добре дошли при нас. Ние предлагаме професионално почистване на домове, офиси, входове, заведения и всякакви помещения, както и професионален домоуправител.

Кои са предимствата на почистващите препарати ?

Как избирате почистващите и перилните препарати за Вашия бизнес? А знаете ли, че много хора не правят проучване по темата, а вместо това се доверяват на рекламите по телевизията?

Да, точно така! Много собственици на ресторанти и хотели, дори не се замислят, че препаратите, които виждат са специализирани за домакинствата. Вместо това правят големи поръчки и в последствие осъзнават, че те не могат да отговорят на стандартите за хигиена. А, когато говорим за преминаването на голям поток от хора, това е изключително важно.

В тази статия няма да Ви обясняваме отново предимствата на нашите препарати. За тях можете да прочетете в предишните ни публикации, както и да откриете много любопитна информация по темата. Вместо това ще изтъкнем три от нашите най-големи предимства.

Предимства и ползи от професионалните почистващи услуги от Чист Дом

Нашите професионални препарати се разработват в модерни лаборатории. Формулата на всеки един от тях е внимателно тествани, за да сме сигурни, че ще отговори на стандартите за качество. Обърнали сме внимание на нуждите на бизнеса и това се вижда в безкомпромисното почистване и отстраняване на замърсяванията на всеки един от препаратите ни.

Вярваме в ИНДИВИДУАЛНОТО отношение към всеки един клиент. Защото всеки един бизнес е различен и се нуждае от различна степен на хигиена. Затова нашите сътрудници подхождат с внимание към всичките ни запитвания и консултират всеки кой препарати са най-подходящи.

Работим с множество големи вериги хотели, ресторанти, предприятия, цехове и други. За времето на съвместната ни работа сме изградили устойчиви партньорства. Защото за Чист Дом това е толкова важно, колкото и качеството на препаратите ни.

При нужда от съвет, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме винаги готови да Ви помогнем да развиете своя бизнес!

 

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *