Почистване на airbnb и booking имоти под наем

SofiaCleaning блог 0 Comments
Почистване на airbnb и booking имоти под наем

Почистване и поддръжка на air bnb, booking имоти под наем

Чист Дом предлага професионално почистване на на airbnb и booking имоти под наем.

Разполагаме с отличен екип, който се състои от квалифицирани работници. Ние използваме само професионални машини и също такива почистващи препарати. Предлагаме както еднократно, така и абонаментно почистване на къщи, на частни квартири, на апартаменти и вили, предлагани за използване чрез платформите air bnb, booking и trivago.

 

ЦЕНИ за почистване на air bnb и booking имоти под наем:

По договаряне в зависимост от вида почистване, от което се нуждаете. Свържете се с нас за информация.

От фирмата предлагаме еднократно или абонаментно почистване, като при необходимост може да бъде извършено и специфично почистване. Това може да включва например почистване на мека мебел, на матраци, прозорци и всякакъв вид почиствания, които са необходими. Също така може да бъде извършено и озониране за премахване на миризми - например от цигари, ако това е нужно.

Почистването на имота под наем може да е както еднократно, така и абонаментно почистване, което означава да бъде извършвано периодично, през определен период от време.

Квалифицираните работници на фирмата извършваме вътрешно почистване на кухня, забърсване на прах навсякъде.

Предлагаме и почистване на баня и душ кабина, както и почистване на тоалетната + ботуша.

Друга услуга, включена в почистването на air bnb, booking имоти е прахосмучене на целия апартамент, квартира, къща или вила.

Почистване на airbnb и booking имоти под наем

Извършваме и измиване на пода на целия обект. Забърсваме ключове, врати и ел. уреди, като  осветителни тела.

Предлагаме дори почистване на котлони и измиване на чинии.

 

 

Всички цени са по договаряне, според степента на замърсяване, специфичния вид услуга и площта на имота

Клиентите сами избират нужния брой на посещенията и времето за почистване. Това е определящо за цената, ако няма  и други изисквания.

Ако изберете почистването да е абонаментно, тогава по Ваша преценка то се извършва един, два или три пъти в седмицата или по Ваш избор.

Ползването на професионална услуга за еднократно или абонаментно почистване на къща, вила, квартира или апартамент представлява лесен и удобен начин да поддържате чистота и уют в имотите си. По този начин през това време вие ще можете да отметнете няколко от важните си задачи в дългия списък с ангажименти.

Това значително ще намали стреса и същевременно ще повиши ефективността на вашата работа, а вие с лекота ще подредите приоритетите си за деня.

Ако Чист Дом поеме тези домашни задължения и те вече не лежат на Вашия гръб, ще Ви остане време за останалите съществени неща от живота. Ние ще Ви спестим сили, които ще са ви нужни за друга, по-важна и неотложна работа.

Ако се ориентирате към абонаментно почистване, ще си спестите също така и грижата около избирането, купуването и съхранението на многобройни почистващи препарати, различни уреди и контакта с тях. Това наистина е огромно облекчение, особено за хората, които страдат от непоносимост към препарати.

 

 

Може поддръжката и почистването на air bnb, booking имоти да са в ръцете на професионалисти и в имота Ви да цари ред и чистота, без да се лишавате от лично време и дори без да си мръднете пръста.

Абонаментното почистване на помещения включва различни видове дейности. С такъв абонамент си осигурявате поддържане на чистота, както и грижливо извършване на неотложните действия за добрата хигиена и вид.

Професионалистите от Чист Дом ще сложим край на проблемите с досадния прах! Ще го отстраним от всичките места, на които обикновено се наслоява.

Ще го преборим с помощта на прахосмукачка и подходящи за това препарати. Освен това всички повърхности ще заблестят след забърсването  на врати и  ключове, външното почистване на електрическите уреди и всичко останало, задържащо прах и мръсотии.

Квалифицираните работници полагат грижа за пода, като какви точно са необходими се определя според вида и индивидуалните нужди. Ще бъде измит и почистен с подходящи препарати. В случай, че е с килим или мокет пък ще бъде почистен с прахосмукачка или праховодосмукачка, ако се прави и изпиране.

От фирмата осигуряваме свежест и за санитарните помещения. Извършваме хигиенизиране на банята и на душ кабината, както и грижа за тоалетната.

Внасяме пълен ред в кухнята, като я изчистваме и измиваме чиниите. Ще Ви е приятно да подготвяте или консумирате храната си в чиста кухня, върху почистени котлони.

Освен ежедневните рутинни дейности, които изискват редовно чистене, на всеки 6 месеца, помещенията и мебелите ще бъдат почистени основно.

 

Предлагаме миене на дограма и прозорци, а също така извършваме вътрешно чистене на уреди и почистваме осветителни тела.

Изпираме меки настилки, както и тапицирани мебели.

Предлагаме машинно почистване на твърдите настилки, а също и основно почистване на санитарни възли. Основно почистване имате възможност да поръчате и в по-къси срокове.

При абонаментно почистване на домове се извършват описаните видове дейности. Всички те е необходимо да се извършват във  всеки дом редовно,  за да бъде здравословен и приветлив.

 

 

Професионалното почистване е гаранция за здравословна чистота, като и спестява усилието и проблемите за хора с алергии към прах, препарати и замърсяване.

Времето е нещо много ценно в забързаното ни ежедневие. В денонощието часовете не са чак толкова много, а в него трябва да намерим време да се наспим, да се нахраним, да поработим и същевременно да свършим безброй други ангажименти.

Също обезателно трябва да отделим време за себе си и за любимите хора. Имате възможност да си осигурите повече свободно време, като професионална фирма по почистване ви отмени в задължението да чистите дома си.

Употребата на професионална техника чисти по-добре от домашната, като по този начин се отстраняват  повече микроби и алергени.

Ако оставите чистенето в ръцете на друг, ще спестите физическо усилие. Така енергията ви ще остане за онези неща, които няма кой да свърши вместо Вас.

Има хора, поддържащи домовете си чисти, с доста умения и старание, но липсата на време, концентрация и сили е пречка наистина често. Специалистите от фирмата сме експерти в чистотата. Ние имаме умения и опит и всеки път гарантирано почистваме перфектно.

Техниката, използвана при домашното почистване не може да се сравни с професионалната. Хората в съвременния свят се радват на продукти и услуги на отлично ниво. Като се абонирате за професионални услуги, можете да се облагодетелствате от технологиите наготово.

Описаните дейности по-горе трябва да се извършват системно от професионалисти в домашните помещения, за да може те винаги да са в уютен и подходящ за добро здравословно състояние вид. Чист Дом осигуряваме отлично почистване и поддръжка на air bnb и booking имоти.

Не се колебайте да се свържете с нас!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *