Колко струва основно почистване на апартамент?

SofiaCleaning блог 0 Comments
основно почистване на апартамент цени

Колко струва основно почистване на апартамент в София?

Колко струва основно почистване на апартамент?

Основното почистване е толкова сериозна задача, че съвременните домакинства и фирми я оставят на фирми за почистване. Това спестява време, не само за самото почистване, но и за търсене и купуване на препарати. 

Поръчвайки основно почистване на Чист Дом, не Ви се налага да полагате огромни усилия, за да постигнете пълна чистота в дома или офиса.

А с професионалните ни машини и с препаратите, които използваме, резултатите, които ще получим, ще надминат очакванията ви.

Добре дошли при нас. Ние предлагаме професионално почистване на домове, офиси, входове, заведения и всякакви помещения, както и професионален домоуправител.

Затова решението е едно – да се възползвате от услугите за основно почистване в София

 

Чистият дом дарява с красота и вдъхва големи дози позитивизъм. Ако искате да се чувствате по-свободни и необременени, ако обичате чистотата, но не успявате да я въведете в дома си за постоянно, може да се възползвате от услугите на почистваща фирма – професионално почистване, което да промени облика на помещенията. Това може да става всяка седмица или поне един път месечно, в зависимост от възможностите и нуждите Ви.

В този ред на мисли почистваща фирма Чист Дом предлага широк набор от възможности и гъвкави абонаментни планове, които да бъдат съобразени изцяло с вашата ангажираност.

Абонаментното почистване е възможно най-евтиният начин за поддържане на необходимата чистота в дома и офиса при нулев разход на време за клиента. Ние работим с екологични и безвредни и професионални почистващи препарати, които не само отстраняват прахта и мръсотията, но и задържат чистия ефект много по-дълго от обикновено почистване.

 

Защо да поръчаме основно почистване от почистваща фирма Чист Дом?

Поръчвайки услуга от нас ще спестите време и средства, които може да насочите към нещо по-стойностно в живота си.

Например времето може да прекарате с любимите хора, а средствата, които пръскате за почистващи препарати, от които дори няма полза инвестирайте в основно почистване.

Ние работим само с добре обучени професионалисти в почистването, минали през квалификация и обучение, държим на доверието и коректността и ценим високо мнението на клиентите ни. Всички хора в екипа ни са проверени предварително и са на трудов договор и проверено минало с оглед на сигурността на клиента.

Най-важното предимство за абонаментното основно почистване, освен да е свършено перфектно и коректно, е и гъвкавостта, която ще ни осигури почистването винаги и тогава, когато ни е нужно.

При онлайн поръчка за основно почистване от сайта ни тези часове на посещения могат да бъдат идеално стиковани с Вашия график и работни ангажименти и така да се поддържа дома ви винаги чист.

Възможни са и калкулации, според които ще изчислим кога точно имате нужда от регулярно професионално почистване и ще ви го осигурим. Работим със средно и силно замърсени жилища и офиси, като има различни опции и оферти, в зависимост от Вашите нужди.

Нашите екипи от професионалисти работят бързо, тихо и безпроблемно. Използваме професионални почистващи уреди от най-висок клас, както и осигурени от вас консумативи. Посещава Ви винаги една и съща домашна помощница, като при резервация на посещението онлайн се прави предварителен график за това.

Почистваща фирма Чист Дом извършва основно почистване на кухни, бани, входни помещения, пране на мека мебел, килими и столове, основно почистване на бани и мокри помещения, фуги и санитарен фаянс. При допълнителни заявки извършваме и услугата гладене.

В зависимост от замърсяването при нас има различни опции – следремонтно почистване, основно почистване след събиране на много хора, регулярно седмично почистване и т.н.

Сред предимствата на това да изберете нас за свой помощник е това, че сутринта можете да тръгнете за работа, а след обяд да намерите всичко в едно наистина безупречно състояние.

Всичко ще блести от чистота, а вие няма да сте заделили дори и минута от времето си.
Освен, че домът Ви ще бъде професионално изчистенпрофесионалната почистваща техника ще убие всички микроби.

Дори и тези, които са на труднодостъпните места. Така освен, че ще домът Ви ще бъде по-чист ще бъде и много по-здравословно място за живеене.

Как се формират цените на основно почистване според обстоятелствата в обекта – дом или офис

Ще Ви запознаем с основните цени за почистване, според площ, отдалеченост от основния район на София, степен на замърсяване и вид на повърхността или мястото, което се почиства. За съботни и неделни, както и за празнични дни, цената също се увеличава с известен процент.

Цената се формира на първо място според площта

Ако площта на дома или офиса, за които заявявате почистването цената за услугата е фиксирана.

Ако домът или офисът се намират извън околовръстния път

Допълнително заплащане за почистване през почивни дни

 

За замърсени в голяма степен домове или офиси

При почистване на домове или офиси с по-голяма степен на замърсеност

Цени за основното чистене на кухнята и на банята

Кухнята е една от най-нуждаещите се от основно чистене стаи, многократно използвана всеки ден и изложена на замърсявания при готвене и хранене.

Още едно помещение, изискващо специално внимание при основното чистене, е банята. Предлагаме почистване на фаянса и в кухнята, на същата цена.

Почистване на настилки и мебели от прах

Предлагаме ръчно и машинно подово почистване и чистене на мебели от прах.

Машинно изпиране на меки настилки

Почистване на дограмата

Можете да заявите едностранно или двустранно почистване на прозорците.

Основното чистене след ремонт

Ремонтът е дейност, след която остава много за чистене и изнасяне на боклуци.

Оставете тази задача на професионалистите от Чист Дом.

За основното почистване на другите интересуващи ви части от дома или офиса можете да направите справка на сайта ни или да зададете въпроси, когато дойдем за оглед.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *