Какви са ползите от услугата почистване на офис от Чист Дом?

SofiaCleaning блог 0 Comments
Какви са ползите от услугата почистване на офис от Чист Дом?

Какви са ползите от услугата почистване на офис от Чист Дом?

Предимствата на услугата почистване на офиси в София  са многобройни, а спестеното време е безценно. Разчитате на коректно обслужване и отговорно отношение, докато вие сте ангажирани с основната мисия на Вашия бизнес. Услуги за професионално почистване на офиси от Чист Дом. Вашият надежден партньор в чистотата.

Когато се доверим на професионална фирма за почистващи услуги в София, трябва да сме наясно с параметрите на самата услуга.

В идеалния случай един офис има на разположение чистачка, която е част от персонала. Това обаче е все по-рядко срещан сценарий и може би остана леко в миналото, което доведе до необходимостта от наемане на външна фирма за целта.

Самото почистване на офиси няма как да бъде избегнато, нито има вариант тази задача да бъде възложена на някой от служителите.
Да, със сигурност всеки от нас трябва да спазва хигиена и да се грижи за доброто състояние на работното си място, но за останалото можем да се доверим на професионалисти в областта.

Когато вземете подобно решение, не е никак излишно да сме наясно с параметрите на самата услуга, свързана с чистотата в офиса. Тя може да бъде обсъдена детайлно с представители на фирма за почистващи услуги Чист Дом, но и сами трябва да се информираме какво да очакваме и да изискваме в случая.

Оборудване от висок клас от почистваща техника от Чист Дом

Несъмнено ще предпочетете фирма, която разполага с подобно оборудване, за да сме сигурни в резултатите от тяхната дейност. Така почистването ще е на ниво, а и ще бъде бързо, което е във взаимен интерес.

Добре дошли при нас. Ние предлагаме професионално почистване на домове, офиси, входове, заведения и всякакви помещения, както и професионален домоуправител.

Познания в сферата на почистващите препарати от служителите на Чист Дом

Експертите трябва да изберат онези препарати, които ще бъдат ефективни и същевременно няма да са опасни за хората, обитаващи помещенията. Това е особено важно, когато имаме работници с алергии или различни непоносимости.

Удоволствие за перфекционистите

Ангажираните със собствен бизнес личности владеят организацията до съвършенство, те се придържат към строга дисциплина и за тях перфекционизмът е ключов. Това се отнася и засяга всички въпроси, включително и чистотата в рамките на офис средата.

Почистване на офиси

Опция за абонаментно почистване и пакетни предложения от Чист Дом

Вместо да се чудите кога да вместите почистването в графика си, може да изберете абонаментно обслужване, което да се случва в определени часове от денонощието, регулярно веднъж в седмицата, всеки ден или в месеца при по-големи замърсявания.

Професионални почистващи услуги

Престижен вид на работното помещение

Хигиената включва цялостно поддържане във Вашия обект, което касае и климатичните системи. Само така може да осигурите чист въздух и подходяща температура за работните помещения, което пък е гаранция за безопасна и сигурна среда за всички.

Чистотата на пода, сервизните и санитарни зони, прозорците, бюрата – всичко това е част от имиджа на визитката на бизнеса Ви, офисът на фирмата.

Основни дейности

При ежедневното почистване на офиса се извършват следните дейности:

 • Прахосмукиране и измитане на подови настилки
 • Измиване на твърда настилка и первази с професионален препарат
 • Пране на мокети
 • Измиване на стъкла, дограми и врати
 • Забърсване на прах от офис мебели и техника
 • Събиране и изхвърляне на отпадъци от работния процес
 • Дезинфекция, ароматизиране и зареждане с консумативи на санитарни възли
 • Повишено внимание към входната част на офиса

Колкото и добра да е ежедневната поддръжка на Вашият офис, той  периодично се нуждае от основно машинно почистване.

Ето защо ние препоръчваме тази услуга два пъти годишно, и предлагаме изпълнението й безплатно на клиентите, с които имаме договор за абонаментно почистване.

Основни машинни почиствания: Машинните почиствания, които извършваме при почистване на офиса, се осъществяват от специализирани екипи, профилирани конкретно в почистване на офиси. Препаратите,  които прилагаме са различни по своя химичен състав и концентрация от тези за абонаментното поддържане.

Какво предлагаме за почистване на офиса Ви:

Освен машинното почистване и дезинфекцията на санитарните помещения, за достигане на пълно хигиенизиране ние включваме опция за обработка на стълбища и асансьори, рецепция и фоайе, полиране на мебели, почистване на вентилационни системи и климатици и др.

Ние гарантираме, че с нашия професионализъм и квалификация, усърдие, опит и коректност  ще овладеем сложния и нелек процес по почистването на офиса, ще организираме хаоса, който обичайно съпровожда тази дейност във всеки офис, ще допринесем за хармонична и ведра работна среда за Вашите служители и клиенти.

Ще сложим край на неловкото усещане от липсата на блясък, на  компромисите с елементарната хигиената, на  тягостното, често нездравословно присъствие на  различни видове замърсители.

Полезна алтернатива и спестено време.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОЧИСТВАЩИ УСЛУГИ

  Полетата със * за задължителни.

   

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *