Домашните любимци и чистотата у дома

SofiaCleaning блог 0 Comments
Домашните любимци и чистотата у дома

Домашните любимци и чистотата у дома – Вкички знаем проблема и той е един – трудната подръжка  на чист дом

Случвало ли Ви се е да отидете някъде на гости и остра, неприятно нетърпима миризма да Ви отврати. Стопаните на домашни любимци често привикват с миризмите от животинките си и не взимат мерки спешно за тяхното премахване, на тях просто не им пречи.

И вие ли имате куче? А у вас мирише ли така? Не… хмм помислете пак…

Имайте предвид, че не всеки би Ви споделил или признал, че в дома Ви мирише. Това е доста интимна тема и повечето хора биха се обидили ако им съобщят, а и рядко някой би Ви го сподели искрено в очите.

Искаме да Ви информираме, че в днешно време е абсурдно да отглеждате домашен любимец, а в дома Ви да се разнасят неприятни миризми, алергени от косми или напикани дивани и матраци да се прикриват с чисти завивки..

Като експерти по чистотата бихме Ви дали първия и най-важен съвет – изпирайте поне веднъж-два пъти годишно матраците, диваните, меката мебел, килимите. Разбира се може да използвате професионална фирма за пране на матраци и дивани като нас, но можете да опитате и сами.

Да се порадваш на кучето на приятел е така разтоварващо и весело занимание, а да погушкаш меката котка с нежна козина на комшиите е така успокояващо. Изобщо да има животинки около теб е наистина прекрасно, но само хората, които отглеждат кучета или котки у дома биха леко смръщили вежди.

Един от проблемите които създават домашните любимци е натрупването на козина и косми по дамаската на мебелите. Фирма за професионално почистване Чист Дом предлага напълно затворен цикъл от услуги за почистване на целия дом и  меките мебели.

Пране на текстилни подови постелки за частни клиенти

Почистване на косми и козина във Вашия дом от домашните любимци

Ако сте собственик на домашно животно, чието ложе е върху холовата гарнитура, но държите на чистотата, вижте нашите предложения за почистване на меки мебели след домашни любимци:

Елиминираме тежки миризми на животни от тапицериите и отстраняване на косми и козина от всякаква мека мебел.

Третираме облицовките на диваните с препарати за обезпаразитяване

Позвънете на професионалистите от Чист Дом и попитайте за успугите по почистване на мека мебел след домашни любимци!

Ако дивана или матрака Ви са купени скоро, но домашният Ви любимец е развихрил въображението си, не бързайте да изхвърляте новите мебели!

 

Миризмите от Домашни любимци

Случвало ли Ви се е да отидете някъде на гости и остра, неприятно нетърпима миризма да ви отврати още от вратата?
Стопаните на домашни любимци често привикват с миризмите от животинките си и не взимат мерки спещу тяхното премахване. На тях просто не им пречи, защото са свикнали вече с тази миризма.
И вие ли имате куче, или домашен любимец?

А у Вас мирише ли така? Помислете за секунда?

Сигурно отговора е Не… Я си помислете пак?
Имайте предвид, че не всеки би ви споделил или признал, че в дома Ви мирише.

Това е доста интимна тема и повечето хора биха се обидили ако им съобщят такава новина
И все пак искаме да дамем яснота каква е целта на тази статия!

Искаме да Ви информираме, че в днешно време е абсурдно да отглеждате домашен любимец, а в дома Ви да се разнасят неприятни миризми!

Ние екипа на професионално почистване Чист Дом, като експерти по чистотата, бихме Ви дали първия и доста важен съвет – изпирайте поне два пъти годишно матраците, диваните, меката мебел, килимите, ако в дома си имате домашен любимец.

Ако не можете да се справите сами винаги може да разчитате на професионалситите от Чист Дом за пране на матраци и дивани, мокети, килими и други.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *