Почистване по домовете в София [2021]

SofiaCleaning блог 0 Comments
Почистване по домовете в София [2021]

Почистване по домовете в София

Вашият дом е Вашата крепост, но каква крепост ще бъде, ако не е изрядно почистена? Как ще се чувствате удобно и уютно в къщата или апартамента си, когато не Ви достига време до го почистите? Чист Дом е тук, за да Ви осигури качествено еднократно или абонаментно почистване на дома в цяла София на достъпни цени! Не се двоумете, а се възползвайте от нашето професионално почистване на домове още сега!

Вие ще получите веднага безплатна оферта за професионално почистване по домовете в София на   088-4478-366

Достъпни цени!

Качественото почистване по домовете в София

Чист Дом – e фирма за професионално почистване, с  дългогодишен опит в тази сфера. Предлагаме, изключително високо качество на извършваните от нас услуги.

Разполагаме с добре мотивиран млад екип от професионалисти, с дългогодишен опит в сферата – професионално почистване и хигиена поддръжка.

Изградили сме система за постоянен контрол на качеството. Към екипите ни са назначени отговорници проверяващи за спазването на последователността на работния процес, точното дозиране на препаратите, безопасността на труда и др. Те са на разположение на клиента, за бърза обратна връзка, както и за изпълнение на приоритетните му нужди.

Част от фирмената политика градяща доверието на възложителя е дискретност и конфиденциалност на персонала.

Фирмата предоставя лични преференциални условия на постоянните си клиенти за ползване на цялото портфолио от услуги.

Водим изключително гъвкава, конкурентна ценова политика, съобразена с новите икономически тенденции.

Вярваме, че работата с нас ще ви удовлетвори, и ще ви даде възможност да се фокусирате към по-важните приоритетни цели на Вашия бизнес. Предлагаме качество, точност и добро отношение.

Ако се нуждаете от качествено почистване по домовете в София, обадете ни се и ние ще се справим отлично!

Добре дошли при нас. Ние предлагаме професионално почистване на домове, офиси, входове, заведения и всякакви помещения, както и професионален домоуправител.

Професионално почистване по домовете в София

Когато имате нужда от професионално почистване на жилището ви, ние сме готови да помогнем. Нашият опит, специализирано оборудване и мотивация за постигането на фантастични резултати са гаранция, че вашият апартамент или къща ще блести от чистота дори и след само едно почистване на дома от нашите професионални чистачи. Ние ще ви осигурим един по-чист и привлекателен дом, с усмивка на лицето!

Ние от Чист Дом знаем какво предизвикалтелство е поддържането на един дом постоянно чист и добре изглеждащ. А ако към уравнението включим и грижата за деца, домашен любимец или пък многото задължения в офиса, мисията е почти невъзможна. Точно за това, ние ви предлагаме нашите услуги за професионално почистване на домове. Ние сме готови да дойдем на всеки адрес в рамките на град София и да почистим Вашия дом на мига.

Абонаментно Почистване по Домове в София

За ваше удобство ние ви предлагаме както и еднократно посещение за почистване на вашия апартамент или къща, така и възможността за абонамнентно почистване на къщи в София на атрактивни цени. С нашите експерти вашият дом ще получи качествената и детайлна услуга, която заслужава. А пък вие ще бъдете сигурни за крайния резултат, тъй като имате нашата непоклатима 100% Гаранция!

Ние сме се специализирали в доставянето на професионално абонаментно почистване на къщи и апартаменти в София. Тук можете да се запознаете по-обстойно с основните услуги, които предлагаме:

  • Почистване на килими
  • Пране на мека мебел
  • Измиване на прозорци и дограма
  • Пране и почистване на матраци
  • Почистване на щори

 

Чист Дом е фирма за почистване по домовете в София, която предлага решение на проблеми, които някои клиенти дори не знаят, че са имали. Предлагаме професионално почистване на домове и офиси. Обръщаме Ви внимание от предоставянето на оферта, до заблестяването на Вашия дом или офис. Дали ще присъствате по време на почистването е Ваше решение.

софия

Чист Дом извършва услугите по професионално почистване по домове и офиси за гр.София за следните райони:

 

Чист Дом – ние обичаме работата си!

 

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *